Over ons

Harvey Esajas en Diana Speksnijder zijn de oprichters van Stichting I-Sport Special.
De stichting bestaat inmiddels 5 jaar! 

  • Samen met ons team
  • Organiseren wij sport & spel activiteiten voor kinderen en jongeren met een beperking
  • Coachen wij jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt terug naar school en werk
    Bewegen wij met senioren.
Wij gebruiken sport als middel om te verbinden, het contact met de coachee te leggen en het vertrouwen te winnen. Wij denken in mogelijkheden en zijn altijd oplossingsgericht.

Wij zijn bruggenbouwers met een wereldwijd netwerk.

Ons doel is het bereiken van zelfredzaamheid voor onze coachees, het ontwikkelen van persoonlijke talenten, eenzaamheid verdrijven en een gezonde levensstijl aan te nemen. 

I-Sport Special heeft als doel de levensomstandigheden voor mensen met een beperking te verbeteren en de taboesfeer te doorbreken. Wij willen het gat tussen de behoefte van de mensen met een beperking en het reguliere (sport)aanbod dichten door o.a. onze expertise op dit vlak te delen. 

In het verleden organiseerden wij incidentele evenementen in de schoolvakanties. Nu bieden wij ook structureel aangepast sporten aan in samenwerking met sterke partners die werken met dezelfde doelgroep. 

Onze drijfveer is een ander helpen een betere kwaliteit van leven te verkrijgen en teruggeven aan de inclusieve stad waar wij zijn opgegroeid.

Harvey is een natuurlijk leider in het veld met uitstekende communicatieve vaardigheden in diverse talen. Zijn collega’s en coachees zien hem als een role-model, vertrouwenspersoon, motivator en inspirator. Hij heeft 30 jaar coaching-ervaring op de straten van Amsterdam en heeft gewerkt voor de gemeente en instellingen die zich inzetten voor jongeren die afdwalen. 

Diana haar bestuurservaring en organisatorische kwaliteiten stellen haar in staat deze organisatie succesvol te leiden. Zij is een positief ingestelde dame met een groot relativeringsvermogen. De behoefte aan verbinden is voor deze team-player groot: Ieder mens wil zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen ongeacht wie je bent en wat je doet.
Samen staan we sterk en kunnen gestelde doelen behaald worden. 

Together Everbody Achives More!