Het ontstaan van de stichting

De stichting is ontstaan naar aanleiding van vrijwilligerswerk dat Diana Speksnijder deed bij voetbalvereniging Zuidoost United. Zij heeft daar voetbal voor beperkten opgezet door het aantrekken van deelnemers en geschikte trainers, ook vrijwilligers. Onze sponsor autorijschool 5-Skills www.5-Skills.nl heeft het team op de kaart gezet. Via Social Media zijn wij opgevallen en vonden we een aantal fijne partners om mee samen te werken.
Subsidie vanuit het Fonds Gehandicaptensport zorgt dat het team verder kan. Vervoer naar de uitwedstrijden in de ‘Friends leaque is geregeld en de trainers worden opgeleid tot volwaardig
G-trainers door de KNVB. Omdat wij naast voetbal ook graag andere sporten willen aanbieden is Diana de samenwerking met Harvey Esajas en Jerry de Koning aangegaan.